Meniu
Meniu
DE PE 8 IULIE NE GĂSIȚI LA FESTIVALUL BEACH, PLEASE! • TE AȘTEPTĂM CU SURPRIZE HOT ȘI PROMOȚII EXCLUSIVE!”

Eros – art Pompeii Ulei Stimulant Intim

Este un ulei intim natural pentru femei, este un agent de alunecare, de lubrifiere, foarte senzual, activează pasiunea, furnizează sensibilitate și reușește să fie un adevărat plăcere pentru simțuri, îmbunătățind semnificativ relațiile intime, făcându-le mai plăcute, senzuale și plăcute.

Este un cosmetic natural, foarte activ și inteligent, compus din uleiuri esențiale pentru protecție și igiena intimă a femeilor.

Formula sa de succes conferă componentelor sale (conform diferitelor tratate științifice) proprietăți de hidratare, protecție, lubrifiere, reducerea neplăcerilor și efectelor nedorite cum ar fi: uscăciunea în menopauza feminină; alergii, iritații, mâncărime, etc.

Uleiul intim "Orgofem" de la Pompeya oferă, de asemenea, catifelare, elasticitate, netezime, satisfacție și bine-înțeles în zona intimă. Uleiul Pompeya nu are contraindicații și acoperă nevoile de protecție și igienă intimă ale femeilor.

Uleiul Pompeya a fost creat pentru a minimiza disconfortul și neplăcerile pe care femeile le suferă zilnic în zona lor intimă, fie din cauza unei îmbrăcăminte inadecvate, tampoanelor, mirosurilor în timpul menstruației, uscăciunii în timpul menopauzei sau orice alterare intimă.

Metoda de utilizare: Orice femeie și orice vârstă poate aplica acest ulei în zonele intime și perineale, înainte și după relațiile intime; Pe lângă a fi un ulei intim pentru plăcere, s-a dovedit a fi foarte eficient în toate simptomele (mâncărime, usturime, uscăciune, miros, etc.). Este de asemenea un excelent agent de alunecare.

Acțiunea sa este rapidă, poate fi aplicată de mai multe ori pe zi în zona afectată și aproape imediat obțineți o senzație extrem de plăcută.

  • Prezentare: Este elegant, practic și confortabil, cu un dozator de 50 ml.
  • Produs potrivit pentru vegani.
  • Produs liber de parabeni și parafine.

Compoziție a ingredientelor Oleum Intimo POMPEYA:

Ulei de germeni de Triticum vulgare, floare de Chamomilla recutita, ulei de Cocos nucifera, Isopropyl
myristate, floare de Calendula officinalis, parfum, ulei de sâmburi de Prunus persica, ulei de Persea
gratissima, ulei de Glycine max, ulei de frunze de Malaleuca alternifolia, Tocopherol, BHT, BHA

Proprietăți ale componentelor:

- Floare de Calendula officinalis : Cunoscută și sub numele de "Minune". Cu proprietăți
antiinflamatoare și antiseptice, este ingredientul principal al loțiunilor cosmetice.
cel mai răspândit utilizat, care era deja cunoscut în Egiptul Antic, este ca remediu pentru
diverse afecțiuni ale pielii și ca agent de hidratare a pielii.

-Ulei de germeni de Triticum vulgare: Conținutul său de vitamina E sub formă de α-Tocoferol
este unul dintre cele mai ridicate printre uleiurile vegetale. Această circumstanță conferă o putere
antioxidanta celulară și anti-radical liber. Este recomandat pentru pielea matură,
uscată și cu probleme de circulație sangvină, și foarte bun pentru îngrijirea cicatricilor.
Conține, de asemenea, vitaminele A, B, D, E și K și peste 60% acizi grași.
polinesaturați (în special acid linoleic). Uleiul de germeni de grâu este capabil de
a preveni îmbătrânirea prematură a pielii.

- Floare de Chamomilla recutita : Uleiul esențial este bogat în chamazulenă, acid tiglic și
diverse sesquiterpene; Conține, de asemenea, acid anemic, aterol, antemenă și tanini
Datorită elementelor și flavonoizilor săi, are proprietăți decongestionante și emoliente,
stabilizează pielea și, în plus, exercită o acțiune calmantă și atenuantă asupra
terminațiilor sensibile.

- Ulei de Cocos nucifera: a devenit unul dintre regii cosmeticelor naturale datorită
în parte datorită conținutului său foarte ridicat de vitamina E și K, care îl fac un puternic
aliat atunci când vine vorba de îmbunătățirea stării pielii noastre. Mai mult, acest ulei este plin
de acizi grași ideali pentru hidratare, devenind un mare remediu
natural în ceea ce privește combaterea pielii uscate.

-Ulei de sâmburi de Prunus persica : Piersica, Prunus persica, provine de la un copac care
a fost cultivat inițial în China și Asia.

Uleiul de piersică pătrunde ușor în epidermă, oferind hidratare profundă și un efect vizibil de netezire, datorită vitaminei E pe care o conține.

În plus față de proprietățile sale de înmuiere și flexibilitate, datorită proprietăților sale
regenerative, încetinește efectele îmbătrânirii.

- Ulei de Persea gratissima : Este absorbit rapid de piele, dând consistență la
emulsie, netezește și regenerează pielea, folosit pe pielea deteriorată, uscată și sensibilă. Foarte bun pentru
tratarea eritemului și a iritațiilor.

Ulei de frunze de Malaleuca alternifolia: Este recunoscut la nivel mondial ca unul dintre cele mai bune
antiseptice, fungicide și sedative naturale existente

Verificarea vârstei

Vă rugăm să confirmați că aveți vârsta necesară pentru a accesa acest conținut.

Prin accesarea acestui site web, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre.